مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 فروردین 1401 ساعت 10:572022-03-27حوادث

سرقت 52 دستگاه گوشی تلفن همراه / متهم پرونده در چنگ قانون 


جوان 31ساله ای که  52 دستگاه گوشی تلفن همراه را به سرقت برده بود شناسایی و در اقدام غافلگیرانه دستگیر شد.

  - ایسنا/خراسان رضوی فرمانده انتظامی مشهد گفت: جوان 31ساله ای که  52 دستگاه گوشی تلفن همراه را به سرقت برده بود شناسایی و در اقدام غافلگیرانه دستگیر شد.

  سرهنگ حسین دهقان پور در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: تیم های تجسس کلانتری شهید فیاض بخش مشهد در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و تشدید مقابله با سرقت، جوان 31ساله ای که در زمان تعطیلی یک مجتمع تجاری، به یک فروشگاه در این محل دستبرد و 52 دستگاه گوشی تلفن همراه را به سرقت برده بود شناسایی و در اقدام غافلگیرانه دستگیر شد.

وی افزود: بررسی های پلیس برای دستگیری همدست متهم ادامه آغاز و تحقیقات برای کشف دیگر سرقت های احتمالی متهمان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: تجهیز اماکن تجاری و واحدهای صنفی به دوربین های مداربسته و همچنین توجه به توصیه های پلیسی نقش موثری در پیشگیری از این سرقت ها دارد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرقت 52 دستگاه گوشی تلفن همراه / متهم پرونده در چنگ قانون 

سرقت 52 دستگاه گوشی تلفن همراه / متهم پرونده در چنگ قانون